MINI kurz

PROJEZ SE KE ŠTÍHLOSTI

Pro správný začátek bez hladovění a stresu...

Přístup, díky kterému budeš mít okamžitě jasno v tom, co si máš na ten talíř dát, aby kila šla dolů, aniž bys musela  počítat kalorie nebo vážit každé sousto.

Nebudu ti nic přikazovat, ale naopak ukážu ti, že při hubnutí to nemusíš vydržet ani se trestat za kila navíc, ale ty sama se naučíš s jídelníčkem pracovat felxibilně, tak aby jídlo už pro tebe nebyl stres, ale radost a moha si jíst to na co máš zrovna chuť a přesto hubnout.

Speciálně vytvořený pro ženy, které už nechtějí každý den bojovat s chutěmi na sladké nebo přejídáním a neustále tápou nad tím, co by měli nebo neměli jíst.

Hromada energie. trávení ani nemluvím, žádné nafouklé břicho. Paráda👍Když jsem pociťovala volnější oblečení skočila jsem ze zvědavosti na váhu a kila jdou dolů neustále teď je to od září 4 kg(2 měsíce).
Evička K.Lékárnice

Zní ti to povědomě?

🍫nevíš, jak to udělat, aby tě přestali trápit chutě na sladké a po jídle nepřicházela neustále lavina výčitek.

netušíš co si dát na talíř, aby toho nebylo ani málo, ani moc

⏰nevíš, jak to uchopit a připravit si chutné a zdravé jídlo do pár minut

🥑začínáš vždy tím, že si nakoupíš spoustu zdravých potravin a pak nevíš, jak z toho poskládat jídelníček, díky kterému půjdou kila dolů a strávíš, tak hodiny hledáním receptů nebo jídelníčků ,které ti nechutnají a půlka z toho končí v koši?

Poznej, jaké to je, když přesně víš, co si na ten talíř dá, aby si nemusela chodit spát s lavinou výčitek, že si to opět nevydržela.

Co všechno je součástí MINI-kurzu?

Jídelníček, se kterým se naučíš pracovat

Ukázkový jídelníček, díky kterému pochopíš, jak si správně rozložit jídlo a živiny do celého dne. Součástí je 33 receptů hotových do pár minut, které tě zasytí a pomohou ti porazit chutě na sladké a vybalncovat jídelníček, tak aby sis bez výčitek mohla i zamlsat a přesto hubnout.

Funkční materiály a manuál

 

Pdf průvodce chytrým talířem k vytisknutí kde najdeš návody, jak si jídlo správně poskládat na talíř dle svých preferencí, jakou velikost porcí zvolit, kolikrát denně jíst a nákupní seznam/tahák pro lepší orientaci při nákupu.

Praktická lekce průvodce jídelníčkem

Praktická lekce, díky které se v hubnutí konečně zorientuješ a přestaneš dumat nad tím, co bys měla nebo neměla jíst, ale budeš to vědět. V průvodci ti také předám moje know-how a funkční metodu, kterou já sama používám.

Strategická lekce:

Chutě pod kontrolou

Získáš strategickou lekci, díky které pochopíš proč máš nezvladatelné chutě na sladká/slaná jídla a naučíš se s nimi pracovat a mít chutě pod kontrolou, tak aby už nesabotovali tvoje veškeré úsilí o štíhlou postavu.

Strategická lekce:

Stop přejídání

Dostataneš do rukou srategickou lekci, ve keteré ti předám techniky, jak pracovat s přejídáním, tak aby tě jídlo neovládalo a měla si emoce pod kontrolou a mohla se pustit do hubnutí  bez selhání a strachu z jídla.

Co na to mé klientky?

"Pocity z menšího břicha super, při ohýbání mě netlačí"

Tady je co získáš...

  • Ukázkový jídelníček
    Týdenní jídelníček +33 receptů na vyvážená jídla hotových do pár minut
  • Průvodce chytrým talířem
    Pdf průvodce s návody a manuálem k vytisknutí
  • Průvodce jídelníčkem
    Praktická lekce s hodnotnými informacemi a praktickými ukázkami s funkční metodou, jak se naučit s jídelníčkem flexibilně pracovat
  • Strategická lekce
    Jak mít chutě pod kontrolou
  • Strategická lekce
    Stop přejídání

Cena: 1290 Kč

Kdo jsem?

Moje jméno je Veronika Mynářová a jsem kvalifikovaná výživová poradkyně a mentorka zdravého a udržitelného hubnutí, ale také ANTI-DIETNÍ poradce pro ženy, které už mají plné zuby diet a chtějí zhubnout bez nesmyslných pravidel.

Byla jsem tam kde jsi teď možná právě ty a roky se trápila s váhou. Nikdy jsem se, ale nechtěla smířit s tím, že i kila naíc zůstanou a začala jsem pátrat a vzdělávat se v oblasti výživy. Byla to dlouhá cesta, ale rozhodla jsem se na základě svých zkušeností a nyní i zkušeností z praxe ukázat ostatním ženám v čem spočívá kouzlo hubnutí a že to rozhodně není o tom něco vydržet nebo se trápit hlady.

Mojí misí je pomoci ženám zbavit se kil navíc, které je mnohdy i roky trápí udržitelnou cestou bez hladovění a dietních přesvědčení, která je brzdí.

Cílem je, abys neměla pocit, že hubnutí je tvůj trest, ale rozloučila se s dietním bludištěm a začala cestu ke štíhlé postavě s úsměvem a ne hladem!

Ano, je to možné. Naučíš se to i ty!

Myslela jsem si, že na mě nic nefunguje a těch pokusů co bylo. A teď za pár týdnů -3 kg. Jednoduché, a hlavně to opravdu funguje👍
Luckaučitelka

Pro koho to je?

MINI kurz je pro tebe jestliže 👇👇👇

Už tě nebaví zapisovat si každou kalorii a vážit si každý kousek jídla

Ráno začneš „zdravou snídaní“, ale už po obědě bys sis nejraději dala sladkou tečku.

Tvé hubnutí vždy ztroskotalo tím, že sis tak dlouho odpírala svá oblíbená jídla až si se jimi přejedla

Často vynecháváš jídla během dne a večer končíš zabořená v lednici a splácáš na co přijdeš.

Připravená projíst se ke štíhlosti?

Představ si, že...

✅ Nemáš potřebu sahat po sladkým a nekončíš večer zabořená v lednici s lavinou výčitek, že si to opět nevydržela.

Přesně víš, jak má tvůj talíř vypadat, aby tvé tělo bylo plné energie a mohla sis obléct o pár čísel menší kalhoty

✅ Máš přehled o jídle a to i bez vážení si každého kousku jídla.

✅ Neodbýváš se, nehladovíš, ale zvládneš si do pár minut připravit jídlo, po kterém budeš sytá a plná energie.

A nebo...

... si to nepředstavuj a rovnou to proměň v realitu. 🙂 

Získej MINI-kurz PROJEZ SE KE ŠTÍHLOSTI

Budeš mít okamžitě jasno v tom, jak správně jíst bez počítání kalorií nebo vážení každého sousta.  Vyživíš své tělo a hubnutí ti, tak půjde samo a s plným talířem.

Proč bych měla zvolit právě tenhle MINI-kurz?

Protože nedostaneš jen jídelníček, ale funkční metodu a naučíš se s jídelníčkem sama pracovat a pochopíš, jak si jídlo a celý jídelníček při hubnutí poskládat, tak aby jídlo nebyl tvůj nepřítel při hubnutí, ale přítel, který ti pomůže ke štíhlé postavě.

V čem je tenhle jídelníček jiný?

Nic nevážíš, nic nepočítáš, žádná matematika. Není to jen jídelníček na 7 dní, ale průvodce. který tě naučí s jídelníčkem správně pracovat, aby ses se vyhnula zbytečným chybám, které jsi na začátku při hubnutí vždy udělala a kvůli kterým se i roky trápíš s kily navíc.

Jsou recepty v jídelníčku složité a je vhodný i pro mě, když stojím úplně na začátku své cesty?

Kurz je pro ženy, které začínají s hubnutím, aby jim pomohl vyhnout se chybám v jídelníčku. Jídelníček vám také ušetří čas s plánováním jídelníčku. Jídelníček je z běžně dostupných surovin a jídel, která jsou rychlá na přípravu.

Poznám, jakou velikost porcí zvolit?

Důležitější je vždy kvalita, ale ano suroviny jsou uvedeny v kusech, lžičkách a u receptů je popsáno, zda jsou na jednu nebo více porcí.

Co když mám alergii nebo intoleranci na nějakou potravinu?

Ano, počítám s tím. Jídelníček si upravíš podle sebe. Dle svých chutí a preferencí, tak aby ti sednul a v ničem tě neomezoval.